Få en top lækker hjemmeside med
WordPress.

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper hele vejen rundt

  • Hjemmesidedesign
  • Branding & Logo
  • Tekstforfatning
  • Løbende opdateringer
  • En komplet makeover
  • SEO

WordPress, hvorfor?

Det er vigtigere end nogensinde før at have en optimeret hjemmeside, som fanger ens besøgende. Ved at bruge WordPress, så får man let adgang til netop dette.

WordPress i sig selv er gratis, og har næsten uendelige muligheder. Med en WordPress hjemmeside fra os får man hele ejerskabet efter endt arbejde. Det betyder, at du selv kan tilføje nyt indhold, nye indlæg og meget mere.

Hvad er WordPress

Hvad er WordPress?

WordPress er et CMS system, som gør det muligt at opsætte hjemmesider uden at rette i koden direkte. Man kan kalde WordPress for hjemmesidernes Windows eller MacOS. Det er styresystemer, som laver en grænseflade der gør det mere overskueligt at arbejde med.

Når man bruger WordPress er det derfor ikke nødvendigt at kunne kode i PHP, Javascript eller andre kodesprog. Der er lavet plugins til de fleste ting, nogle gratis og nogle der koster penge. Dog kan det tage lidt tid at sætte sig ind i systemet.

Vi råder de fleste virksomheder til, at sætte sig ind i det basiske, hvis man har en WordPress hjemmeside. Det kan være hvordan man ændrer småting på hjemmesiden, eller hvordan man ændrer overskrifter eller tekster på en side. Resten skal vi nok tage os af.

Hjemmesider i WordPress

Kan man lave alle hjemmesider i WordPress?

I bund og grund kan man lave alle typer hjemmesider med WordPress, dog kræver nogle mere arbejde end andre. Det er muligt at opsætte en webshop, men også muligt at lave en hjemmeside som den du er på nu. Vores hjemmeside Betterclicks er nemlig lavet i WordPress.

WordPress var i sin begyndelse et system, som skulle gøre det nemt for alle at oprette deres egen online blog. Systemet har dog sidenhen udviklet sig drastisk, og med deres opensource tilgang har det været muligt for individuelle programmørere at udvikle plugins og tilføjelser til systemet. Disse plugins giver muligheden for hurtigt at lave ændringer på en WordPress side.

Hjemmesider i WordPress

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.