Digitalt bureau
Fredericia.

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.

Digitalt bureau i øjenhøjde.

Det kan være et ømt punkt, at give en anden virksomhed adgang til informationer som salgs statistikker, hjemmesidens opbygning eller måske ens annonce konto. Hos Betterclicks går vi op i, at være et bureau i øjenhøjde. Det gør vi bl.a. ved at køre helt uden binding, og ved altid at tage vores kunder med fra start til slut.

Vi ønsker ikke at binde vores kunder med lange bindingsperioder, som gør at man kan føle sig lænket til hinanden. Vi ønsker at tæt samarbejde, hvor vores resultater taler for vores egenskaber, og hvor intet spørgsmål hverken er dumt eller malplaceret.

Bureau nær Fredericia.

Med en køretur på blot 20-25 minutter fra Fredericia, er det nemt at tage et smut forbi vores kontor. Vi er lokaliseret tæt på Kolding Storcenter og motorvejen, og inviterer dig gerne forbi på en uforpligtende kop kaffe.

Med vores centrale placering i Jylland, er det også nemt for os, at tage et smut forbi dig og din virksomhed. Hvad end I er lokaliseret i Fredericia eller en helt anden by.

Hvis vi kommer forbi til en uforpligtende snak, kan vi få foden helt ned i maskinrummet, og derved lære alle aspekter af jeres virksomhed at kende. Det gør processen betydeligt nemmere, når vi skal ligge en plan for din virksomhed.

SEO bureau Fredericia.

Uanset hvilken branche din webshop eller hjemmeside hører til i, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe jer med at søgemaskineoptimere jeres hjemmeside. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser med, at få bedre placeringer på Google og andre søgemaskiner. Det gør vi bl.a. gennem SEO analyser, og en efterfølgende strategi, som giver mening. Vi tilbyder faktisk, at lave en SEO analyse af din hjemmeside helt gratis! Kontakt os for at høre mere.

Webbureau Fredericia.

En funktionel hjemmeside med et flot design, som også er optimeret kan være svært at lave selv. Hos Betterclicks er vi specialister i WordPress, og vi hjælper virksomheder med nye hjemmesider bygget i CMS systemet. Hjemmesider, som bliver bygget og tilpasset præcis efter deres behov.

Skal vi tage en uforpligtende snak om en hjemmeside til din virksomhed? Så kontakt os herunder.

Webshop
Fredericia.

Det kan være svært at vælge mellem alle de forskellige webshop systemer, som tilbydes i dag. Hos Betterclicks er vi eksperter i WooCommerce, som er et gratis plugin til WordPress.

Det betyder, at du kan få en professionel webshop, som ikke har store månedlige udgifter. Med WooCommerce betaler du kun for hosting, domæne, eventuelle integrationer og sommetider for ekstra plugins.