Digitalt bureau
Odense.

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.

Digitalt bureau i øjenhøjde.

Hvis du mangler hjælp til digitale ydelser, er der mange muligheder. Hos Betterclicks bliver du mødt af et digitalt bureau i øjenhøjde, som stræber efter altid at have dig med fra A til B.

I dag er der mange bureauer, som kører med lange bindinger. Det gør vi ikke hos Betterclicks. Vi kører helt uden binding, vi tror nemlig på vores arbejde, og ønsker ikke at binde kunder til et forhold, som de ikke vil være i.

Bureau nær Odense.

Vi ligger centralt i Jylland, nærmere bestemt i Kolding. Her har vi kontor tæt på motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra vores kontor.

Med vores centrale placering i Jylland, er det også nemt for os, at komme forbi dig og din virksomhed. Hvad end I er lokaliseret i Odense eller en helt anden by.

Med et smut forbi din virksomhed, kan vi få et indblik i maskinrummet af jeres virksomhed, og herfra i samarbejde med jer ligge en plan, som giver mening.

SEO bureau Odense.

Hos Betterclicks er vi eksperter i SEO. Vi hjælper virksomheder med at komme til tops på søgeresultaterne, hvad end det er en webshop, en affiliate side eller en informationsside. Når vi arbejder med søgemaskineoptimering, ligger vi en plan i samarbejde med dig, og finder de punkter som er vigtigst at optimere på. Det gør vi blandt andet ved, at tilbyde at lave en SEO analyse kvit og frit.

Webbureau Odense.

Hvad end du står og mangler en splinter ny flot hjemmeside, eller du blot ønsker at få optimeret din nuværende løsning, så står vi til rådighed. Vi er eksperter i WordPress, og kan hjælpe med alt fra en simpel one-pager til en kompliceret custom kodet hjemmeside.

Det smarte med WordPress er, at når vi overleverer en hjemmeside til dig, så sørger vi for, at du selv kan stå for at ligge nyt indhold op.. Men vi hjælper selvfølgelig også gerne med det!

Webshop
Odense.

Hvis du står med en fed idé, og blot mangler at få en webshop sat op, for at komme videre – Så er du kommet det rigtige sted hen.

Vi hjælper virksomheder med at opsætte webshops i WordPress, hvor vi bruger WooCommerce, som er et gratis plugin til webshopløsninger.

WooCommerce er en fantastisk måde, at opsætte en professionel webshop, som ikke har flere hundrede produkter.