Design.

Design er ikke bare opbygningen af en hjemmeside eller hvordan et enkelt billede skal se ud. I dag er det meget mere. Det er hele dit ansigt udadtil, og derfor er det en vigtig parameter at medtænke i din strategi.
Vi hjælper virksomheder med alt fra små design opgaver til planlægning af en komplet strategi, så det grafiske udtryk hænger sammen hele vejen rundt.

Dit design er dit ansigt udadtil.
Derfor er det vigtigt at have en plan, som dækker over alle parametre inden for den visuelle- og grafiske identitet.

Alpha energi

Vi tilbyder

  • Logo
  • Komplet brand identitet
  • Video redigering
  • Grafisk arbejde
  • 3D illustrationer

Har du tænkt over

At alt fra dit logo til hvilke farver du bruger på dine medier har en betydning?

Grafisk arbejde.

Grafisk arbejde i sin helhed dækker over rigtig mange forskellige aspekter, og det kan derfor være svært at finde den helt rette til opgaven. Vores grafiske team er stærke på alt fra simple opgaver til hardcore 3D illustrationer.

Vælger du os som din leverandør af grafisk materiale, så garanterer vi at du er tilfredse, før vi slutter en opgave.

Vi arbejder efter en simpel struktur, som gør det overskueligt for jer som virksomhed, at komme i gang, og samtidig gør det hele forløbet nemt og overskueligt.

I vores grafiske processer, går vi typisk gennem 4 trin.

 

1. Første møde

I samarbejde med dig tager vi et møde, hvor vi dykker ned i hvad I ønsker og forventer. Herfra ligger vi så en plan for det videre forløb.

2. Eksekvering

Efter første møde eksekverer vi hurtigt og effektivt på opgaven. Vores team arbejder målrettet på at skabe resultater for dig.

3. Pitstop

I en grafisk process er det vigtigt med tovejs kommunikation, derfor holder vi pitstops, for at sikre resultatet bliver som I ønsker det.

4. Resultat

Vi stræber os efter altid at levere et resultat som lever op til jeres forventninger, og som samtidig løfter jeres virksomhed til det næste niveau

SOUNDBOKS kundecase.

Den Nye SOUNDBOKS

3D Rendering

Visualisering er nøglen til et godt design. Derfor er det en fantastisk egenskab at kunne arbejde med 3D modeller. Her vil du til hver en tid kunne ændre kompositionen, belysningen, objekter og materialer. På billedet ser du en 3D rendering af Den Nye SOUNDBOKS, hvor man lynhurtigt vil kunne få billeder fra flere vinkler, ændre farver og meget mere.

Vi specialiserer os indenfor både CAD samt polygonal 3D modeling. Det gør at vi med garanti kan hjælpe dig med din opgave, uanset om det er produktudvikling, indpakningsdesign eller måske animationsarbejde.

SOUNDBOKS 3D Illustration

Webdesign.

I dag kan det være en større opgave at ligge en plan over ens webdesign, derfor kan det være aktuelt at få designet hjemmesiden grafisk inden man sætter programmøren i gang. Vi tilbyder hjælp uanset om det er en splinter ny hjemmeside, eller en ældre sag der skal have ny lak.

Med os er du sikret:

Komplet plan fra A til B

Altid responsive designs

Kreative idéer

Altid at være med på rejsen

WEB Design
responsivt design

Responsivt Design

Du har måske hørt det ude i krogene, alle snakker om responsivt design, og hvor vigtigt det er. Men hvad er det i virkeligheden?

Når et design er responsivt, betyder det at man har sørget for, at hjemmesiden er flot uanset hvilken enhed man besøger siden fra.

Det sikrer at ens kunder får præsenteret en flot og overskuelig hjemmeside lige meget om de besøger jer via. mobilen eller computeren.

Mobil Brugervenlighed

I løbet af årene er smartphones blevet hvert mands eje, og det betyder selvfølgelig at flere og flere bruger mobilen til at gå på nettet.

I februar 2021 blev 54.46% af den globale internet trafik foretaget via. en mobil enhed, hvor kun 42.63% var via. en computer.

Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt et responsivt design er.

 

Det tager kun et par sekunder for en kunde at beslutte sig. Derfor er det grafiske udtryk vigtigt.

Alle typer opgaver

Alle typer opgaver.

Ingen opgave er for simpel eller for omfattende for os hos Betterclicks. Vores team kommer med erfaringer inden for alt fra udarbejdelse af logos til kompliceret produktudvikling på verdenskendte produkter.

Det betyder, at du er kommet det helt rigtige sted, uanset om det er en rutine opgave eller en speciel opgave. Det kan være du skal have designet emballage til dit nye produkt, eller måske står med 14 nye lastbiler, hvor du vil have virksomhedens grafiske udtryk på.

Ønsker du en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan give vores besyv med på opgavens omfang.

Mange års erfaring

Vores grafiske team har mere end 10 års erfaring, og de har gennem årene brugt mere end 25.000 timer på at udvikle og dygtiggøre sig inden for feltet. Det gør at vi i dag har et team, som har færdigheder inden for mange grene og forskellige programmer.

Derudover har vi i dag mere end 150 tilfredse kunder, som har fået leveret alt fra et logo til gennemførte reklame videoer.

%

Tilfredse kunder

års erfaring

arbejdstimer

Programmer

Tilfredse kunder

Mød vores Art Director hos Betterclicks

Søren H. Madsen.

Med mere end 10 års erfaring inden for forskellige elementer af grafisk design og video redigering, så er du godt stillet med Søren. Han har erfaring med alt fra kompliceret 3D opgaver til udarbejdelse af en komplet brand identitet med tilhørende logo.

Søren kommer oprindeligt fra Brørup, og har tidligere arbejdet for virksomheder som SOUNDBOKS og Redoffice Scan Office.

I dag er Søren medejer af Betterclicks, og samtidig vores Art Director. Derfor er det typisk Søren du vil komme i kontakt med, når det gælder grafiske elementer.

soeren

Vil du høre mere?

Kontakt os, og lad os tage en snak om mulighederne.

Send os en besked