Vi skaber vækst ved hjælp af
godt design.

Vores prisberegner

FĂĄ et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder.

  • Grafisk arbejde
  • Logo og brand design
  • 3D grafik
  • Illustrationer
  • Produkt og emballage design

Vidste du at?

Vidste du at?

Begrebet ‘design’ dækker over langt mere end bare at lave flotte billeder eller tegninger. Faktisk dækker begrebet over en proces, hvor man starter med at sætte brugeren i fokus og ud fra relevant data, udformer et produkt.

Processen er den samme hvad end du har brug for indpakningsdesign, display annoncer eller et skarpt webdesign.

Ved at have fokus pĂĄ dette bliver design mindre subjektivt og mere datadreven, med fokus pĂĄ resultater!

proces og mĂĄl

Arbejdsprocessen

Vi er proces nørder så du ikke behøver at være det

Uanset hvilken opgave vi gĂĄr i gang med, stor eller lille, kan du være sikker pĂĄ at opgaven bliver løst med fokus pĂĄ dine mĂĄl og korrekt projektstyring – helt uden ekstrabetaling.

Inden vi går i gang med en opgave sørger vi nemlig for korrekt projektstyring hvor vi udarbejder en konkret målbeskrivelse, risikoanalyse samt en visualisering af arbejdstilgangen. På den måde har du hele tiden et overblik over projektet.

Vi arbejder agilt ud fra Design Thinking processen, for at sikre at projekter forholder sig datadreven med fokus pĂĄ resultater.

trends

Trends og tendenser

Et ungt team er lig med fokus pĂĄ nye trends

Vi er et ungt team, men det betyder ikke at vi mangler erfaring. Det betyder til gengæld at vi har fokus på de nyeste trends og tendenser i markedet. Dette giver dig garanti for, at du ikke modtager designs, som er outdated, som hvis de var lavet af en udbrændt boomer.

Udover at holde os opdaterede på de nyeste trends og tendenser i design branchen, så investerer vi også i den nyeste teknologi. Det gør, at vi altid er ajour med hvad der er muligt, og derved har et innovativt og yderst kompetent team, som altid står klar til at realisere dine drømme.

trends
rød tråd

Den røde tråd

Når vi skræddersyer, er det med den røde tråd

Vores erfaring gør at vi har et øje for detaljerne. Det betyder at vi har en holistisk tilgang til opgaver og kan derved holde den røde tråd igennem hele processen.

Ved at have en gennemgående sammenhæng i dit materiale formår du at tage brugeren hele vejen igennem kunderejsen, uden at kæden hopper af for dem. Det betyder også at du begynder at opbygge brand awareness og genkendelighed hos dine brugere.

Ved at investere i dit brand tidligt, vil du opleve at din forretning bliver sundere og mere givende pĂĄ den lange bane.

Vores prisberegner

FĂĄ et uforpligtende tilbud.