Digitale resultater er fedt!

Men… Det er endnu federe at få resultater, når kemien er der!

Hos Betterclicks vil vi ikke bare have kunder for at have kunder. Vi går op i at kemien er der, når vi opbygger et samarbejde. Kemi går begge veje, og derfor kan du her på siden lære os at kende!

Hvad er Betterclicks?

Betterclicks er et professionelt digitalt bureau lokaliseret i Kolding. Vi tilbyder totalløsninger til kunder inden for det digitale. Det kan bl.a. være hjælp til markedsføring, en ny hjemmeside, grafisk design, 3D arbejde og tekstforfatning.

Vi er et iværksættermiljø, som vægter udvikling og læring højt. Det gør vi, fordi vi elsker at lære, men også for at vi altid er opdateret på de nye trends og ændringer som sker i branchen. Du kan derfor være sikret, at vi gør vores, for at du kan få de bedste resultater fra vores arbejde.

Steffen Wandel

Steffen Wandel.

CEO & Partner

Jeg elsker udfordringer!

Som person elsker jeg at blive udfordret, hvad end det er i spil, en udfordring for mig selv eller en udfordring i dagligdagen, som skal løses. Jeg er af den holdning, at man altid kan optimere eller forbedre, uanset hvor god den nuværende løsning er.

Min tilgang til udfordringer har gennem de sidste 10 år givet mig en solid forståelse for mange aspekter online. En forståelse der er kommet af learning by doing – Hvor jeg har udfordret mig selv, sat et mål og herefter eksekveret for at opnå det mål.

Den viden og de værktøjer jeg har fået gennem årene danner grundlag for, hvorfor jeg ønskede at starte et digitalt bureau. Jeg gjorde nemlig op med mig selv, at jeg ønskede at bruge mine egenskaber til at hjælpe andre med at få succes online.

Så hvis det skal kortes ned.. Jeg elsker det digitale univers, jeg elsker at blive udfordret, og jeg elsker at optimere og forbedre – Uanset opgavens omfang!

soeren

Søren H. Madsen.

CCO & Partner

5 minutter hver dag i 30 dage.

Jeg er vild med design, vild med at skabe noget fra ingenting, og vild med at blive dygtigere til det for hver dag der går.

Gennem mere end 10 år har jeg næsten dagligt siddet i forskellige designprogrammer, enten for at lære, blive dygtigere, eller blot for at lege rundt og se hvad det kan ende ud i. De mange tusinde timer, som jeg har brugt gennem årene har resulteret i at jeg føler mig tryg i næsten enhver situation, når det gælder design. Det har givet erfaringer med simple banner designs, logodesigns, produktudvikling, avancerede 3D opgaver og meget mere.

Det hele startede med, at jeg udfordrede mig selv. Jeg skulle mindst bruge 5 minutter i 30 dage, på at lære noget nyt om design, et nyt designprogram eller noget andet relevant. De 5 minutter hver dag blev altid til mere, og derfor fik jeg hurtigt designteorien under huden samtidig med, at jeg fik relevant viden om de forskellige programmer.

I dag har jeg været gennem mange 30 dages udfordringer, og kommer med erfaring som produktudvikling på “Den Nye SOUNDBOKS”, emballage design for X-Gamer, og mange andre fede projekter.

Martin

Martin Syhler.

Content Creator

Tosset med ord.

Siden jeg var barn, har jeg været fascineret af rim og ordspil, hvilket er kommet til udtryk på forskellige måder igennem mit liv. Jeg skrev f.eks. min første bog da jeg var 4 år. Den var godt nok kun på 2 sider og fyldt med stavefejl og finurlige bogstaver, men det var en bog. Siden dengang, er jeg blevet meget bedre til at stave og blyanten er blevet erstattet af et keyboard.

Jeg finder det utroligt spændende at arbejde med tekstforfatning og SEO. Både fordi at jeg kommer i berøring med mange forskellige emner, der er med til at udvide min horisont og give mig ny viden, men også fordi at jeg finder det givende at skrive en skarp tekst, hvor SEO delen sidder lige i skabet, og se at det giver resultater for kunderne.

ida betterclicks

Ida Christensen.

Head of Copywriting

Jeg sætter den gode historie i fokus.

Jeg er skarp til at skrive tydeligt og velformuleret og arbejder godt
på både mundligt og skriftligt dansk, såvel som engelsk. Foruden et altid
smilende og godt humør, er jeg omstillingsparat og koordineret med et godt
overblik i en travl hverdag.

Kan du stadig ikke sætte ansigt på os?

Tidligere på året søgte vi en praktikant til vores virksomhed. Udfaldet af vores brainstorm er videoen du ser herunder.

Send os en besked