Alle har
brug for god
tekstforfatning.

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.

Brug tekster til:

  • Hjemmesider
  • Produkter
  • SEO
  • Annoncering
  • SoMe opslag

Tekstforfatning, hvorfor?

Tekstforfatning er vigtigere end nogensinde før. Det er en stor faktor for, hvordan du rangerer på søgemaskiner, men også en del af dit samlede udtryk.

Tekstforfatning

Bliv opdaget med tekstforfatning

Konkurrencen online bliver større og større for hver dag der går, og derfor er det vigtigt at have en hjemmeside, som udstråler professionalisme og kvalitet. Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at bruge tekstforfatning til at signalere dette.

Hvis teksterne på din side kommer med mange fejl, mangler informationer eller er opsat på en måde, som ikke fanger brugeren, så mister man hurtigt interessen fra sine besøgende. Det kan også signalere til en potentiel kunde, at man ikke er ambitiøs omkring sin forretning.

Der er altså mange faktorer, som spiller ind, når man skal skrive sine tekster til hjemmesiden. Det kan derfor være en god idé at hyre en tekstforfatter til at klare opgaven.

Kvalitetstekster

Få kvalitetstekster hos Betterclicks

Uanset hvilken type virksomhed du driver, så er det vigtigt at have kvalitetstekster på din hjemmeside. Det kan være alt fra en webshop til en entreprenør virksomhed. Som vi beskrev før, så er kvalitetstekster en stor faktor for om besøgende bliver hængende på din hjemmeside, men derudover er det også en stor faktor når det kommer til SEO. Med velskrevne tekster kan du begynde at blive synlig på Google på søgeord, som er relevante for din virksomhed.

Det betyder altså, at ikke nok med at det kan være med til at beholde de besøgende på siden, så kan dine tekster også være en stor faktor for mængden af besøgende du får gennem organiske søgning på søgemaskiner.

Vælger du at få os til at varetage din virksomheds tekstforfatning, så sætter vi os ind i din branche, og laver søgeords analyser inden vi begynder på teksterne. Dermed er du sikret, at vi ikke skriver tekster der er volapyk, men samtidig også at vi udarbejder tekster, som kan være en faktor for din fremtidige omsætning.

Med andre ord, så er du sikret følgende, hvis du vælger Betterclicks som leverandør af dine tekster:

  • Tekster der er velskrevne og uden fejl.

  • En tekstforfatter, som sætter sig ind i din branche.

  • SEO optimeret tekster, som er målrettet søgeord der giver mening.

  • Du sparer tid, og kan fokusere på de ting, som du er god til.

  • Tekster der er målrettet din målgruppe.

Kvalitetstekster
Hvad-er-en-god-tekst

Hvad er en god tekst?

Det vigtigste man skal fokusere på, når man skriver tekster er ens målgruppe, og hvilket sprog der vil fungere på dem. Derudover er det vigtigt at tænke over hvordan teksten bliver illustreret på hjemmesiden. Den skal hænge sammen med sides design, og gerne være opdelt, så den er læsevenlig og nem at komme igennem.

Længden af en god tekst afhænger af siden hvor teksten skal præsenteres på. Produkttekster på en webshop skal som eksempel være væsenligt kortere end single page sider, som er målrettet søgemaskineoptimering. En produkttekst skal som hovedregel aldrig være kortere end 60 ord, hvor en single page side skal være mellem 2500-4000 ord afhængig af konkurrencen på søgeordene den er målrettet mod.

Forskellige typer tekster

Når man snakker tekster, så er der flere forskellige typer,
som man bruger forskelligt afhængig af hjemmesiden de bruges på.

SEO tekster

En SEO tekst er en tekst, som er målrettet mod at forbedre ens placeringer på google. Derfor skal der typisk ligge et større grundarbejde ved en udarbejdelsen af en SEO tekst, da man skal tage højde for flere faktorer en blot teksten.

Til SEO tekster skal man blandt andet lave analyser på forskellige søgeord, som man gerne vil opnå bedre placeringer på. Derefter skal man inkludere disse søgeord i teksterne på en naturlig måde, uden det forvirrer brugerne.

I dag er søgemaskineoptimering dog så stor en faktor, at det er sjældent at man ikke skal have det med i overvejelserne når man udarbejder sine tekster. Det nytter f.eks. ikke noget, at man ikke bruger ordet “kajak” i sine tekster, hvis man har en blog for kajak entusiaster i Jylland.

Hvis du skal have SEO optimeret din side, så kan du i fællesskab med en af vores specialister få lagt en strategi, hvor tekstforfatning og optimering af tekster er inkluderet.

Produkttekster

Er man indehaver af en webshop, er det måske ikke produktteksterne man vil bruge længest tid på at udarbejde. Derfor kan det være fristende blot at bruge de tekster, som man får tilsendt fra sin leverandør eller producent. Men den nemme løsning er sjældent den bedst løsning.

Produktteksterne på en webshop er den direkte salgs kanal til kunderne, og kan være den sidste faktorer, som er med til at overbevise kunden om at foretage et køb. Derfor nytter det ikke, at man har samme tekst som 14 af sine konkurrenter, fordi I alle har fået idéen om bare at bruge teksterne i har fået tilsendt.

Derudover er det også vigtigt at tænke på Google, når man skal have tekster til sin webshop. Hvis man har de samme tekster som sine konkurrenter, korte tekster eller manglende tekster, så skiller man sig ikke ud, og chancen for at blive præsenteret først på relevante søgeord er minimal. Søgemaskinerne er nemlig så kloge i dag, at de kan se om en produkttekst er relevant og fyldestgørende.

Hjemmeside tekster

Når man har en hjemmeside, så skal der udarbejdes tekster til alle sider, som en besøgende kan gå ind på. Det kan være din forside, en landingsside eller måske et blog indlæg.

Hjemmeside tekster er værdiskabende for din side, og de kan have mange forskellige funktioner. På en forside kan det være formålet at informere om hvem du er, og hvad du tilbyder, hvor på en landingsside kan formålet være at få dem til at foretage et køb.

Det er derfor vigtigt at tænke over hvad formålet med siden er, når du skriver dine tekster. Er den specifikke side oprettet med henblik på at generere organiske besøgende gennem google, eller skal den blot være en landingsside til dine online ads?

Der er mange overvejelser der skal tages stilling til, når du skal lave tekster til din side. Du kan kontakte os, hvis du ønsker at få hjælp til opgaven.

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.