Digitalt bureau
København.

Vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud.

Digitalt bureau i øjenhøjde.

Vi går op i, at samarbejdet er i top, når vi arbejder med vores kunder. Derfor stræber vi efter altid at være i øjenhøjde, og have dig med gennem hele rejsen. Vores filosofi er, at man ikke skal være låst til et digitalt bureau, medmindre man er det rette match. Derfor kører vi uden binding, så du aldrig er bundet længere end løbende måned!

Vi stræber efter at være så gennemsigtige som muligt i vores arbejde, det gør vi blandt andet gennem månedlige rapporter, som viser resultaterne af vores arbejde samt hvad vi har lavet.

Bureau i København.

Hvis du foretrækker at have dit digitale bureau lige rundt om hjørnet, så er vi nok ikke det rette valg, hvis jeres kontor er i København. Vores kontor ligger i Kolding, hvilket er et lille stykke fra København.

På trods af, at vores kontor ligger så langt fra København, så hjælper vi dig med glæde, hvis du er okay med vi ikke ligger lige rundt om hjørnet. Vi står altid klar til et møde via. Google Meet, en kop kaffe hos os, eller en kop kaffe på jeres kontor.

SEO bureau København.

Det kan være lidt af en omgang at kaste sig ud i SEO. Med SEO skal man nemlig væbne sig med tålmodighed, da resultaterne ikke kommer dagen efter man går i gang. Hos Betterclicks er vi eksperter i søgemaskineoptimering, og vi hjælper virksomheder i alle størrelser med at optimere deres hjemmeside målrettet SEO.

Hvis du ønsker at danne et overblik over, hvor din hjemmeside har brug for en optimering, så tilbyder vi at lave en gratis SEO-analyse helt uden forpligtelser.

Webbureau København.

Det er i dag rigtig vigtigt, at man har en flot og lækker hjemmesiden til sin virksomhed. En optimeret hjemmeside kan udstråle professionalisme, give flere salg, og være med til at opbygge troværdighed overfor ens kunder.

Hos Betterclicks er vi eksperter i WordPress, som er et Open Source CMS system. Med WordPress laver vi flotte og unikke hjemmesider, som udarbejdes efter dine behov.

Webshop
København.

Hvis du står og skal starte en webshop, kan det være relevant at få hjælp af professionelle. Hos Betterclicks tilbyder vi hjælp til opsætning af nye webshops såvel som optimering af nuværende løsninger. Vi bygger nye webshops i WooCommerce, som er et gratis plugin til WordPress.

Med WooCommerce kan du få en flot og professionel webshop til billige penge, som fungerer til små og mellemstore løsninger