Sociale Medier .

Synes du, det er uoverskueligt og tidskrævende at holde dine sociale medier opdateret? Vi hjælper virksomheder med at optimere deres proces ift. sociale medier gennem planlægning og automatiserings processer.

Første møde er gratis

Første møde er gratis.

Vil du høre lidt om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så tilbyder vi at tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi har erfaring med:

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Tiktok

Hvordan kan vi hjælpe dig?

design icon

Brand Design & Strategi

Vi har grafikere inhouse, som gør det muligt for os at levere en samlet pakke med grafisk arbejde og en strategi over jeres sociale medier.

automatisering

Automatisering

Bruger du lang tid på dine sociale medier? Vi hjælper vores kunder til at automatisere processerne, så de får mere tid ved hånden.

Statistikker

Statistikker

Når vi lægger en plan for sociale medier, inkluderer vi altid statistikker og data. Det gør det nemt for dig som kunde at følge med i resultaterne.

tekstforfatning ikon

Tekstforfatning

Det kan være svært at få formuleret den helt rigtige tekst til sit næste opslag. Vi hjælper vores kunder med de helt rigtige tekster.

Lead generering

Leadgenerering

Sociale medier er en fantastisk måde for virksomheder, at indsamle leads til deres nyhedsbrev på. Vi hjælper med opsætning såvel som eksekvering.

Vi gør SoMe nemt og overskueligt

Vi gør SoMe nemt og overskueligt

Når vi varetager dine sociale medier, så ligger vi en plan og en strategi i samarbejde med dig. Når strategien er lagt, tager vi over og automatiserer hele processen, som gør det nemt og overskueligt fra start til slut.

Skal vi hjælpe med din strategi på Sociale Medier?

 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Send os en besked