Mond of Copenhagen

3D animationsvideo

Som et led i lanceringen af Monds Autumn/Winter Collection 2022, skulle der laves en video hvortil Betterclicks fik til opgave at udarbejde en 3D animationsvideo der illustrerede hvordan deres 3D bodyscan funktion fungerede.

1. Udfordringen

3D visualisering

Mond benytter unik 3D scan teknologi til at få præcise og nøjagtige mål hvortil de kan skræddersy et jakkesæt, som passer perfekt. Dette skulle visualiseres i en animation, hvortil udfordringen var, at formidle 3D scan effekten, samt vise at der blev taget højde for de forskellige mål.

Udfordringen var at visualisere dette, men samtidig bevare Monds lækre og rene stil. Videoen skulle iøvrigt både passe til deres kampagnevideo, samt kunne fungere som standalone version.

Udfordringen

"Betterclicks levede op til forventningerne, og vi har fået en rigtig god grafisk løsning."

Michael Birch Jacobsen

Co-owner, Mond of Copenhagen

2. Løsningen

Visualisering af 3D scan

Vi endte med at visualisere en oversimplificeret udgave af hvordan 3D scan effekten fungerer i praksis. FormĂĄlet var at give brugeren et indtryk af at det var nemt og ligetil.

DB_venstre

3. Resultatet

3D animationsvideo

Resultatet endte med at være denne animationsvideo. Her ses en karakter, som bliver opbygget fra bunden af, efter at brugeren er blevet scannet. Dette ses i form af at karakteren bliver opbygget ved hjælp af en wireframe, hvorefter wireframen bliver udskiftet med solid masse. Samtidig med at karakteren bliver opbygget, vises målene på de forskellige kropsdele.

Vores prisberegner

FĂĄ et uforpligtende tilbud.