Canavita

SEO strategi og implementering

Vi startede samarbejdet med Canavita i juni 2021, hvor vi faldt over hinanden via. en Facebook gruppe. Efter det første indledende møde, så kunne vi hurtigt mærke, at der var kemi, og grundlag for et samarbejde. Derfor har vi fast lavet SEO for Canavita siden da. Udover SEO, så har vi hjulpet Canavita med grafisk design.

1. Udfordringen

Hvad skal der til?

Canavita var ikke mere end et par måneder gammelt, da vi skulle overtage på SEO delen. Noget som de endnu ikke havde fokuseret på, hvorfor vi skulle grave alle mulige optimeringsmuligheder frem, før vi begyndte at eksekvere på noget.

Udfordringen

"Vi har samarbejdet med BC igennem 1.5 år med stor succes. Målsætningen har været at få en organisk tilstedeværelse på Google. Vi er gået fra ikke at være til stede til, at ligge i toppen på alle relevante søgeord. Anbefalelsesværdigt SEO bureau."

Sebastian Møller

CEO & Founder, Canavita

2. Løsningen

Byg fundamentet først.

Når vi arbejder med SEO, så fokuserer vi altid på fundamentet først. Derfor lavede vi en komplet analyse af hjemmesiden, og lagde herefter en strategi, som havde fokus på fundamentet først.
Ved at have fokus på fundamentet først, så kræver det hårdt arbejde i starten, men det giver pote efterfølgende.

DB_venstre

3. Resultatet

Stigning hele vejen rundt

Som følge af vores tekniske optimeringer, tekstforfatning, on page rettelser og linkbuilding har vi siden starten opnået nogle ret fantastiske resultater.

Målt på månedsbasis har vi opnået følgende:

717,69% stigning i antal månedlige besøgende
175,63% stigning i konverteringsrate
2350% stigning i månedlig omsætning

Vores prisberegner

FĂĄ et uforpligtende tilbud.