SEO bureau i Kolding.

Betterclicks er dit SEO bureau i Kolding. Vi hjælper virksomheder med at blive synlige på søgemaskiner, og komme frem øverst på relevante søgeord.

Betterclicks Workspace

Et SEO bureau i øjenhøjde.

Der er i dag mange forskellige bureauer at vælge imellem, når man skal have lavet SEO. Der er desværre også mange, som ikke lover guld og grønne skove, men aldrig leverer varen.

Hos Betterclicks bliver du mødt af et SEO bureau, som vægter kommunikation højt. Vi ligger en plan i fællesskab med dig, og eksekverer først på den, når du er indforstået med alle detaljerne. Derudover tager vi dig med på hele rejsen, og giver dig månedligt opdateringer på, hvad vi har lavet, og hvordan det har påvirket dine placeringer.

Hvis det ikke var nok, så arbejder vi også helt uden binding. Det gør vi, da vi lader vores resultater tale for os, men også fordi vi ikke ønsker at låse kunder, hvor kemien ikke er der.

SEO Bureau i Kolding.

Vores kontor ligger centralt i jylland, mere konkret i Kolding. Her er vi lokaliseret tæt på Kolding Storcenter, og derfor også motorovejen.

Vores centrale placering i Jylland gør det nemt og hurtigt, at komme rundt i Danmark, hvis vi skal forbi dig og din virksomhed til et møde.

Med en uforpligtende snak, så kan komme helt ned i motorrummet, og i fællesskab ligge en plan for, hvad der får din virksomhed først på søgeresultaterne. 

Betterclicks grafisk design

Ikke bare SEO.

Betterclicks er ikke bare et SEO bureau. Hos Betterclicks har vi dygtige grafikere, gode udviklere, og fantastiske tekstforfattere. Det gør, at vi ikke skal ud og have fat i andre, for at kunne eksekvere på opgaver. Men det betyder også, at vi kan hjælpe din virksomhed med meget andet end blot søgemaskineoptimering.

Hvad er SEO?

SEO er kort fortalt optimering af din hjemmeside eller webshop, så du kommer frem først på Google og andre søgemaskiner. SEO står nemlig for søgemaskineoptimering, og selvom det lyder simpelt, ligger der mange ting bag. Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse om SEO her.

En løbende proces.

Søgemaskineoptimering er en løbende proces, og det er derfor vigtigt du væbner dig med tålmodighed. Det tager tid at optimere, og det tager tid før du rangerer. Det er altså ikke ligesom Google Ads, hvor du kan se resultaterne næsten med det samme.

Vil du høre mere?

Kontakt os, og lad os tage en snak om mulighederne.

Send os en besked