Praktikant.

Har du lyst til et blive en del af en iværksættervirksomhed med fart på, hvor du kan blive udfordret både personligt og professionelt? Vi søger en praktikant hos Betterclicks med opstart i August 2021.

Betterclicks grafisk design

Hos Betterclicks har vi:

– Et ungt iværksætter miljø

– Frihed under ansvar

– Mulighed for udvikling

– En varieret hverdag

– En virksomhed med fart på

– Et åbent og sjovt arbejdsmiljø

Hos Betterclicks har vi:

– Et ungt iværksætter miljø

– Frihed under ansvar

– Mulighed for udvikling

– En varieret hverdag

– En virksomhed med fart på

– Et åbent og sjovt arbejdsmiljø

Betterclicks grafisk design

Vi arbejder med:

– SEO

– Tekstforfatning

– Grafisk Design

– Google- & Facebook ads

– WordPress

– Webshops / E-Commerce

– E-mail Marketing

Betterclicks Workspace

Det søger vi:

Vi søger dig, som bliver motiveret af udvikling, udfordringer og ikke er bange for at fejle. Vi søger en praktikant, som ikke lader sig skræmme af ansvar, og som vil være med til at forme et startup og vores kultur. Vi søger dig, som brænder for digitale løsninger, og som er i gang med en relevant uddannelse, hvor du får kompetencer inden for en eller flere af ovenstående områder.

Om os:

Betterclicks er ejet af 2 ildsjæle, som har arbejdet med digitale løsninger i mere end 10 år. Søren, som er vores Art Director har tidligere været med fra start i andre succesfulde startups. Steffen er tidligere fuldtidsstreamer, samt har været iværksætter i mange år. Han har blandt andet levet af affiliate marketing gennem Facebook, Instagram og Email. Derudover har han haft webshops, som solgte til hele norden.

Hvad er Betterclicks?

Betterclicks er et professionelt digitalt bureau lokaliseret i Kolding. Vi tilbyder totalløsninger til kunder indenfor det digitale, og hjælper dem med alt fra tekster til at øge deres synlighed. Vi er et iværksættermiljø, som måske gør tingene på en lidt utraditionel måde.  Vi ligger derfor ikke så meget vægt på hvornår du arbejder, bare du overholder dine aftaler og deadlines. Derudover går vi meget op i, at alle meninger og ideer bliver hørt.

Vi går op i udvikling, og vægter derfor også din udvikling højt. Vi er altså en arbejdsplads, hvor du ikke skal være bange for at fejle. Men også en arbejdsplads, hvor du ikke er i tvivl om, hvem du kan gå til.

Hvis du ønsker at komme i praktik hos os, kan du sende dit CV og ansøgning på mail:

hello@betterclicks.dk

Emnet i mailen skal være: Praktikansøgning

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fik du ikke set vores praktikvideo?

Send os en besked