Kontakt os.

Ønsker du hjælp til en opgave, eller har du blot spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen herunder, og send os en besked.

Send os en besked.

11 + 1 =

Her bor vi

BC ApS

Dalbygade 40T

6000, Kolding

CVR: 41754524

+45 30 20 75 12

Ofte Stillede Spørgsmål.

Her har vi samlet 6 af de spørgsmål vi oftest bliver stillet.

Hvad er jeres priser?

Som udgangspunkt kan vi ikke give dig en fast prisliste, da priserne afhænger af opgavens størrelse og omfang. Hvis du ønsker at få en pris på en opgave, som du mangler hjælp til, så kan du sende os en besked ovenfor.

Hvordan fakturerer i?

Hvordan du bliver faktureret afhænger af vores aftale. Vi arbejder både med løbende faste aftaler, hvor fakturering er månedligt, og enkelte opgaver, hvor du vil blive faktureret ved hver opgave.

Laver i alle typer opgaver?

Inden for vores kompetenceområde laver vi alle typer opgaver. Det kan være store opgaver såvel som de helt små. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os.

Laver i kun WordPress?

Vi laver ikke kun hjemmesider opsat i WordPress, dog anbefaler vi at der bruges WordPress til alle mindre hjemmesider. Er det en større hjemmeside, kan det være aktuelt at få lavet fra bunden. Kontakt os gerne for at høre mere.

Hvor lang leveringstid har i?

Vi kan ikke give et konkret svar på leveringstiden, da det afhænger af størrelsen og omfanget af en opgave. Hvis du ønsker at få et estimat på leveringstiden, så anbefaler vi at du kontakter os.

Laver i hasteopgaver?

Hvis du står og skal bruge hjælp til en opgave med det samme, så vil vi selvfølgelig forsøge at opprioritere denne. Såfremt det er uden for normal arbejdstid vil der komme ekstra gebyr heraf.

Nyhedsbrev

gratis guides

Gratis guides

Vi stræber efter at holde dig opdateret via. vores nyhedsbrev med relevante guides, som du selv kan eksekvere på i din virksomhed.

Altid opdateret

Bliv opdateret

Bliv opdateret på alle de nyeste trends og ændringer på digitale medier ved at skrive dig op på vores nyhedsbrev.

Send os en besked