Gratis kategoritekst.

Mangler du hjælp til udformning af dine kategoritekster? Så er du kommet det rette sted hen. Vi tilbyder lige nu at lave en kategoritekst til dig og din webshop på op til 400 ord kvit og frit!

Hvorfor kategoritekster?

Med en webshop er det væsenligt for kunderne, at de kan finde dig og dine produkter, når de søger på Google. Derfor er kategorisider typisk et af de områder man fokuserer meget på, når det handler om SEO.

Hvis man skal gøre sig nogen forhåbning om, at Google indexerer ens side, så er det vigtigt at have godt indhold på siden. Derfor er kategoritekster en væsentlig del, hvis man er webshopejer.

Hvad får du med en gratis tekst?

Hvis du vælger at skrive dig op på formularen her på siden, så vil du inden for 7 dage modtage en kategoritekst på op til 400 ord. Teksten vi laver bliver lavet ud fra de informationer du giver os, de keywords du ønsker inkluderet, og den overordnede overskrift.

Du får altså en tekst på 400 ord, som er klar til at blive smidt op på din hjemmeside, helt kvit og frit!

Hvis du samtidig ønsker at få en gratis SEO analyse, så tilbyder vi at sende det med, når vi leverer teksten til dig. Det er helt uforpligtende, og du bliver hverken bundet til at handle med os bagefter, eller at modtage tusindevis af irriterende nyhedsmails.

Hvad koster tekstforfatning normalt?

At komme med et konkret bud på hvad tekstforfatning koster er desværre ikke så ligetil. Prisen afhænger af hvilken type tekst der skal skrives, er det til en artikel, en kategoriside, et blogindlæg eller noget heldt fjerde?

Hvis du har nogle tekstforfatningsopgaver, som du ønsker at få hjælp til. Så kan du kontakte os for en uforpligtende snak.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak, ved at trykke på knappen herunder.

Send os en besked