3 grunde til at vælge WordPress

af | 28 apr, 2021

Hvis du ikke er så bekendt med, hvordan man sætter en hjemmeside op, så kan det være en stor jungle, at finde rundt i alle mulighederne der er i dag. Du har måske hørt om Wix, WordPress, Shopify, Magento eller Joomla. Det er alle forskellige systemer, som gør det væsentligt nemmere at opbygge en hjemmeside til din virksomhed, alt efter behov.

Vi har samlet 3 grunde til, hvorfor vi mener du skal vælge WordPress over de andre.

1. WordPress er gratis og Open Source

Når du driver virksomhed, er økonomien i din virksomhed en stor faktor. Derfor kan det være uoverskueligt, hvis du skal til at bruge mange penge på en ny hjemmeside. Med WordPress kan du gratis installere deres software, og gå i gang med at opbygge din egen hjemmeside. De eneste udgifter du har ved en WordPress hjemmeside er server hosting og dit årlige domæne abonnement. Vi anbefaler nemlig ikke, at du opretter din hjemmeside på WordPress.com, selvom det kan virke fristende.

Samtidig med at WordPress er gratis at downloade og installere, så er det også open source. Det betyder, at programmører kan gå ind og lave plugins og temaer til WordPress, som du så typisk kan bruge kvit og frit. Nogle plugins og temaer koster penge, men så er det oftest også af god grund.

2. WordPress er nemt at lære, og der er tonsvis af guides

På grund af størrelsen af WordPress, og mængden af WordPress hjemmesider online i dag, så er der blevet udarbejdet tonsvis af guides til hvordan du laver din hjemmeside præcis som du gerne vil have den. Det kan være gennem YouTube videoer, blogs eller på WordPress.com.

Mængden af guides hjælper nye WordPress brugere til nemt og hurtigere at lære systemet. Hertil er det dog vigtigt at nævne, at systemet i sig selv er opbygget på en nem og overskuelig måde. Det gør, at når du først har sat din hjemmeside op, så kan du få næsten hvem som helst til at hjælpe med at tilføje artikler og indlæg.

Hvis du gerne vil spare tiden, som det tager at lave en ny WordPress side, så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er eksperter i WordPress.

3. Der er tusindevis af muligheder i WordPress

Som nævnt tidligere, så er WordPress open source, hvilket betyder at folk kan lave deres helt egne plugins og temaer til systemet. Det betyder, at du har tonsvis af muligheder, når du bruger WordPress.

Med WordPress kan du lave webshops, blogs, porteføljer, forums, chatrum og meget mere. Mulighederne er næsten uendelige. Der er plugins til det hele.

Læs vores tidligere indlæg om: 10 fantastiske WordPress plugins.

Herunder finder du en liste over eksempler på hjemmesider bygget i WordPress:

Det er altså store og kendte brands, som bruger WordPress til deres hjemmeside.

Har du brugt WordPress før? Så kommenter gerne dine erfaringer herunder.

Skriv en kommentar
Send os en besked